Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

KAVALA OIL: «Υποσχέθηκαν» αβεβαιότητα και σκληρούς αγώνες






Πλαίσιο αγωνιστικών κινητοποιήσεων αντί για επιχειρησιακό σχέδιο ανάπτυξης παρουσίασε χθες η ηγεσία της KAVALA OIL




Τις εντυπώσεις  επιχείρησε να κερδίσει ο πρόεδρος της  KAVALA OIL Βαγγέλης Παπάς στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την ψήφιση της νέας σύμβασης βάσης της οποίας και η Energean Oil & Gas αποκτά ίδια δικαιώματα στη διαχείριση των κοιτασμάτων του Πρίνου. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να σπείρει την αβεβαιότητα μεταξύ των εργαζομένων, να μην  παρουσιάσει κανένα εναλλακτικό επενδυτικό σχέδιο και να επιδείξει
πρωτόγνωρο τσαμπουκά που δεν αρμόζει σε πρόεδρο εταιρείας με δημόσιο χαρακτήρα λέγοντας χαρακτηριστικά  ότι «ο Νίκος Λούτσιγκας έφαγε από τους εργαζόμενους τηςKAVALA OIL το ξύλο της ζωής του». 
Ο κ. Παπάς μιλούσε επί δυο ολόκληρες ώρες και δεν είπε ούτε για μια στιγμή για πιο λόγο ενώ διέβλεπε τα προβλήματα της συνεργασίας με την Energean Oil & Gas δέχθηκε να βάλει την υπογραφή τους κάτω από τη νέα σύμβαση.
Πάντως τα ερωτηματικά για τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου διαδέχονταν το  ένα το άλλο αφού έγινε γνωστό ότι το τελικά, δεν είναι εξασφαλισμένο το πως τα ΕΛΠΕ θα αγοράσουν το πετρέλαιο της  KAVALA OIL χωρίς τη Energean Oil & Gas, έτσι ώστε να πληρωθούν όσοι έχουν να λαμβάνουν.