Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Συζητιέται η αδελφοποίηση Σαμψούντας- Καβάλας


Αυτό μας έλειπε τώρα, όλα τα είχαμε μια αδελφοποίηση με τον τουρκικό δήμο της Σαμψούντας ήταν το ζητούμενο. Σε λίγο στο Δήμο Καβάλας ούτε χαρτί υγείας δεν θα έχουν γιατί κανείς δεν θα τους
προμηθεύει μετά χρέη που έχουν μαζευτεί προς την αγορά. Παρ’ όλα αυτά τα ταξίδια πηγαίνουν μια χαρά και οι αδελφοποιήσεις πάνε σύννεφα. Βλέπετε σε απλά λόγια αδελφοποιήσεις ίσον ταξίδια και παράτες, πράγματα για τα οποία πετάμε την σκούφια μας.
Με  λουκουμάκι μυρωδάτο «γλυκάθηκε» η τελευταία για φέτος συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, δώρο που έφερε μαζί του ο Δήμαρχος από την επίσκεψή του στην Σαμψούντα. Ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις επαφές που είχε στην Σαμψούντα και τον Δήμαρχο της πόλης ο οποίος μάλιστα σκέφτεται να ανταποδώσει την επίσκεψη αυτή τον Σεπτέμβριο κατά την διάρκεια της έκθεση του Επιμελητηρίου «Καβάλα 2011». Να θυμίσουμε ότι  ο τούρκος δήμαρχος Γιουσούφ Ζιγιά Γιλμάζ είχε έρθει τον περασμένο Μάρτιο και όπως ανακοινώθηκε θα μας έρθει εκ νέου το Σεπτέμβριο στην έκθεση του Επιμελητηρίου.