Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Υπόθεση Λαυρεντιάδη


Εκεί που δεν το περίμενε κανείς έσκασε και θέμα «Λαυρεντιάδη», ο ίδιος βέβαια αρνείται τις κατηγορίες και μιλάει λίγο πολύ για στημένα παιχνίδια, αλλά ακόμη και αν δικαιωθεί από τα ελεγκτικά όργανα στο τέλος κάτι θα μείνει… Έτσι γίνεται. Πάντως εκείνο που μεγάλη κάνει εντύπωση με τα
δημοσιεύματα που βγήκαν το Σαββατοκύριακο είναι ο τρόπος που έχουν γραφτεί. Σαν να είναι κόπιες, λογικό αφού όλα γράφτηκαν με βάση πληροφορίες που μάλλον προέρχονται από την ίδια πηγή.

Το θέμα πέρα από το γενικότερο ενδιαφέρον έχει και τοπικό καθώς το όνομα Λαυρεντιάδης συνδέεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το μέλλον του εργοστασίου Λιμασμάτων (ELFE) αλλά και με μια σειρά άλλα σχέδια που υπάρχουν (ή υπήρχαν;) για την περιοχή της Καβάλας.

Συμπτώσεις!

Πάντως είναι τυχαίο γεγονός αλλά το αναφέρουμε. Αν και οι δύο υποθέσεις  που έσκασαν τώρα τελευταία και οι οποίες έκαναν πολύ θόρυβο δεν συναντιούνται πουθενά, εντούτοις έχουν ένα κοινό σημείο. Αναφερόμαστε στην πρόσφατη υπόθεση Λαυρεντιάδη και PROTON BANK από τη μία και την υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη και ΑΟΚ από την άλλη… Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα κοινό σημείο πέρα του ότι και οι δυο αγγίζουν πάρα πολύ την Καβάλα!!! Τυχαίο γεγονός; Ίσως εκτός και αν στην πορεία αναδειχθούν στοιχεία που να δείχνουν ότι υπάρχουν και άλλα κοινά σημεία!!!

Ανησυχία

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονταν εδώ και ημέρες οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ ήρθε και αυτή η ιστορία με την PROTON BANK και έχουν χάσει τον ύπνο τους. Ρωτάνε από εδώ και από εκεί αλλά ξεκάθαρη απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι δεν μπορεί κανείς να τους δώσει.