Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Κοντά στον κόσμο


Τώρα αν στεναχωρήθηκε ο κ. δήμαρχος από τις δύο παραιτήσεις, δεν θα το λέγαμε. Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε ο κ. Σιμιτσής με τον κ. Κούτρα για να του επιδώσει ο δεύτερος την παραίτησή του, ο δήμαρχος Καβάλας πήρε την άγουσα για την κεντρική πλατεία, όπου ήδη λειτουργεί το
περίπτερο για την ενημέρωση των πολιτών για το πώς μπορούν να αποφύγουν τα χαράτσια, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ο εορταστικός στολισμός της πόλης (απ’ όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο), εκεί ο κ. Σιμιτσής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος, πλαισιωμένος από τον  αντιδήμαρχο Τεχνικών Θόδωρο Μουριάδη ο οποίος επόπτευε τις εργασίες των συνεργείων του Δήμου Καβάλας και την πάντα ιδιαίτερα χαμογελαστή αντιδήμαρχο πολιτισμού Θεοδώρα Βαβαλέσκου.

Ο κ. Σιμιτσής δεν έχασε την ευκαιρία και προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τον εορταστικό στολισμό της πόλης!!! Τόσο πολύ στεναχωρήθηκε από τις απανωτές παραιτήσεις Γράσσου και Κούτρα!!! Την ίδια ώρα ο κ. Κούτρας έκανε μάθημα στο σχολείο του, ενώ ο κ. Γράσσος απολάμβανε το τσίπουρό του σε κοντινό ουζερί.