Τρίτη 15 Μαΐου 2012

«Χτύπησαν» Τούρκοι την Θρακική Εστία


Πολλά σωματεία προσφύγων διατηρούν ιστοσελίδα ωστόσο μόνο μια δέχθηκε την επίθεση των Τούρκων Χάκερς, αυτή της Θρακικής Εστίας Καβάλας. Όπως φαίνεται στην γείτονα φίλη και σύμμαχο κάποιο άγρυπνο μάτι παρακολουθεί, παραμονεύει και όποτε χρειάζεται επεμβαίνει. Η Θρακική Εστία
Καβάλας από τα πιο δραστήρια και πιο προωθημένα στις αντιλήψεις και τις σκέψεις προσφυγικά σωματεία μάλλον ενόχλησε με τα όσα έγραφε οπότε το Σαββάτο το πρωί έδρασαν οι Τούρκοι Χάκερς και ακύρωσαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδα του συλλόγου και στην θέση του ανέβασαν μια τουρκική σημαία σχηματισμένη από τους αριθμούς του δυαδικού, επιπλέον για να μην υπάρχει καμία παρανόηση άφησαν και το δικό τους όνομα, όπως βλέπεται στην σχετική φωτογραφία.

Προσωρινά η ιστοσελίδα της Θρακικής Εστίας Καβάλας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επίθεση των Χάκερ σημειώθηκε Μάιο μήνα, που για τους Τούρκους είναι ιδιαίτερα σημαντικός καθώς έχουν την εθνική του εορτή, όπως και πολλές άλλες γιορτές, με αφορμή το γεγονός ότι Μάιο ξεκίνησε ο Κεμάλ τις σφαγές των ντόπιων πληθυσμών της Μ. Ασίας για να δημιουργήσει την Τουρκία. Αυτά τα γνωρίζουν καλά όσοι από την Ελλάδα πηγαίνουν και συμμετέχουν σε αυτές τις γιορτές που γίνονται στη Τουρκία – και δεν είναι και λίγοι – αλλά τα σημειώνουμε για τους υπόλοιπους.