Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Που φτάνει η εκμετάλλευση!!!


"Απόψε με τον καλό μου φίλο Στηβ Λάλα. Εξέτισε 12 χρόνια κάθειρξης σε ομοσπονδιακή φυλακή για κατασκοπία υπέρ της Ελλάδας, που έκανε ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ. Σήμερα, με τα την επιστροφή του στην Ελλάδα, να το πω ευγενικά, επιβιώνει δύσκολα. Κανείς πατριώτης πατέρας του Έθνους
δεν σκέφτηκε αντί για κάποιον συγγενή ή αφισοκολλητή κολαούζο του να πάρει ως μετακλητό αυτόν τον Άντρα. Καμία υπηρεσία ή υπουργείο που πληρώνει συμβούλους και διάφορους άλλους κοπρίτες δεν έχει θέση γι' αυτόν; Θα είχε μεγάλο κέρδος, όποιος/α το έκανε. Θα έπινε κάθε πρωί τον καφέ του μαζί με κάποιον που θα του υπενθύμιζε πως είναι οι αληθινοί  Έλληνες..."

 

Τα παραπάνω τα έγραψε ο γνωστός αρθρογράφος και ομοτράπεζος του Αντώνη Σαμαρά Φαήλος Κρανιδιώτης στο facebook. Όντως είναι δύσκολη η ζωή του Στήβ Λάλας στη Χρυσούπολη, αφού ζει την οικογένεια του  με ελάχιστους οικονομικούς πόρους και με μια διαρκή ανασφάλεια που βιώνει μετά το πέρασμα του από τις αμερικανικές φυλακές… Καλόκαρδος, πατριώτης αλλά αφελής ο κ. Λάλας, την πάτησε μια φορά που εμπιστεύτηκε την ελληνική κυβέρνηση, την ξαναπατάει και τώρα που επιτρέπει στον καθένα να βγαίνει φωτογραφία μαζί τους για να κάνει την φιγούρα του στο διαδίκτυο. Πολλοί μπορούν να γράψουν πολλά για τον κ. Λάλας, περιμένουμε να δούμε ποιος θα κάνει κάτι γι’ αυτόν και την οικογένειά του, χωρίς να βγει και να το διαλαλεί μετά στον μεϊντάνι του Facebook. Νομίζουμε ότι ο κ. Λάλας από λόγια χόρτασε, τώρα μόνοι οι πράξεις μετράνε.