Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Έρχονται σαρωτικές αλλαγές


Αβέβαιο το μέλλον  του Κ. Παπακωνσταντίνου, που αναμένεται σύντομα να δώσει απαντήσεις

 

 

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην ΚΑΕ  Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και στην επόμενη μέρα που τη βρίσκει στην άγνωστη (γι’ αυτήν) κατηγορία της Α2. Όπως είναι γνωστό η Ένωση μετά τη συγχώνευση-απορρόφηση του Πανοράματος τον Αύγουστο του 2008 βρέθηκε από τη Γ’ Εθνική στην Α1.

Η ήττα από τον Άρη έφερε τον οριστικό υποβιβασμό της Καβάλας στην Α2. Αν και αυτός ήταν μάλλον προδιαγεγραμμένος, αφού η Ένωση έβαλε «αυτοκαλάθι» και έπεσε μόνη της…

Τέσσερις αλλαγές προπονητών, εμπιστοσύνη σε ατζέντηδες που έκλειναν συμφωνίες με παίκτες - τραυματίες, υπερβολικά πολλές αλλαγές παικτών, μηδαμινή αξιοποίηση της έδρας, συμμετοχή ανθρώπων στο δ.σ. που έβαζαν τρικλοποδιές στην προσπάθεια παραμονής ( επειδή απλά… δεν το κατείχαν), εμπιστοσύνη και στήριξη στον Βασίλη Οικονομίδη, τον πρώην πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και αντιπαλότητες με την τωρινή διοίκηση του Γιώργου Χαλβατζάκη, που καθυστέρησαν να εξομαλυνθούν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, έχει πρώτος αυτός τις ευθύνες του, όντας αρκετά συγκεντρωτικός, αλλά δεν μπορούσε να τα κάνει και όλα, έχοντας πολλά μέτωπα ανοιχτά, κυρίως από τον επαγγελματικό του χώρο, που του έτρωγε ώρες ατελείωτες… Ο κόσμος ήταν κοντά, αλλά δεν έφτανε. Σε ορισμένα ματς η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα, ενώ σε κάποια σημεία δόθηκε η εντύπωση πως η παραμονή αφέθηκε εντελώς στην τύχη.