Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Επέλαση» Ιβάν Σαββίδη


ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΑΛΑΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΟΚ

 

Ο Πόντιος επιχειρηματίας επέδειξε ανοιχτά το ενδιαφέρον του για νέες επενδύσεις σε Καβάλα και Δράμα

 

Επιχειρηματικό ενδιαφέρον με άρωμα Καβάλας και Δράμας από τον Ιβάν Σαββίδη εκδηλώνεται το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν  τόσο από το περιβάλλον του πόντιου επιχειρηματία όσο και από πρόσωπα που το τελευταίο διάστημα συνομίλησαν με στενούς συνεργάτες του κ. Σαββίδη. Το ενδιαφέρον του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ  αυτή τη φορά στρέφεται προς το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρό της Δράμας αλλά και προς την τοπική ομάδα της Καβάλας, τον ΑΟΚ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στα τέλη Μάρτη, ο Θ. Ζαγοράκης και άλλοι τρεις εκπρόσωποί του επιχειρηματία συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς της Δράμας, γνώρισαν την περιοχή και ενημερώθηκαν  αναλυτικά για τα πλεονεκτήματα της τοποθεσίας και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο χιονοδρομικό κέντρου του Φαλακρού.

Την ίδια στιγμή άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αφού έκαναν ορισμένες συζητήσεις με παράγοντες της Δόξας Δράμας και του Πανσερραϊκού που έπεσαν στο κενό στράφηκαν προς την ομάδα της Καβάλας. Με το ενδιαφέρον των Κυπρίων να ατονεί λόγω των γνωστών συμβάντων στη Μεγαλόνησο με το «κούρεμα» των καταθέσεων, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα, Κ. Τσαλίκης, πήρε την πρωτοβουλία και ενόχλησε τον Ζ. Βρύζα, ενημερώνοντάς τον για τα δεινή οικονομική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα.

Κώστας Τσαλίκης και  Ζήσης Βρύζας συνδέονται συγγενικά (είναι κουμπάροι) και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ενημέρωσε τον Βρύζα για τα οικονομικά δεδομένα της καβαλιώτικης ΠΑΕ, αλλά και για τα ανοίγματα που αυτή εμφανίζει από την παρούσα χρήση.

Δεν αποκλείεται πάντως εντός της εβδομάδας, ο Γιώργος Τσοκτουρίδης να συναντηθεί με διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, περνώντας πλέον στο στάδιο των τελικών επαφών.