Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πλήρωσε για την καλή του πράξη


Περίπου 80 ευρώ είναι η απώλεια για τον γνωστό σε όλους λαχειοπώλη που καθημερινά, βρέξει – χιονίσει βρίσκεται στη γωνία της τράπεζας MILLENIUM  για ένα μεροκάματο.
Χθές το μεσημέρι καθόταν όπως πάντα στο στέκι του, όταν περνώντας από μπροστά του ένοιωσε αδιαθεσία και «λιποθύμησε»  ο γνωστός τραγουδοποιός Δημήτρης Σκαρλάτος. Αμέσως ο συμπαθής λαχειοπώλης ειδοποίησε το 166 και έτρεξε απέναντι σε ένα κατάστημα να ζητήσει λίγο νερό να του προσφέρει… αφήνοντας στα τραπεζάκι που χρησιμοποιεί λαχεία και χρήματα!!! Μέχρι να πάει και να γυρίσει τα χρήματα, περίπου 80 ευρώ είχαν κάνει φτερά!!! «Κάποιος» εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση και πήρε το ταμείο με την είσπραξη της ημέρας.

Όσο για τον τραγουδοποιό αν και ήρθε σε ελάχιστο χρόνο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δήλωσε ότι αισθανόταν καλύτερα και δεν θέλησε να πάει στο νοσοκομείο!!! Τώρα κάποιοι θα τα πίνουν και θα τα τρώνε τα 80 ευρώ στην υγεία του «κορόιδου» του λαχειοπώλη ο οποίος στην αγωνία του πάνω να σώσει έναν άνθρωπο έχασε το ταμείο του!!! Αυτό είναι που λένε οι καλές πράξεις πληρώνονται!!! Τώρα δεν οφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε αυτόν τον άνθρωπο αγοράζοντας τουλάχιστον ένα λαχείο, γιατί η «επιβράβευσή» του θα πρέπει να είναι η ζημιά για το πορτοφόλι του;