Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Σκευωρία


Δεν έχασε την ευκαιρία ο Βαγγέλης Παππάς για ακόμη μια φορά να κάνει επίδειξη δύναμης κινητοποιώντας τους εργαζόμενους της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ προκειμένου να συμπαρασταθούν στον συλληφθέντα Κώστα Παπακωνσταντίνου. Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, ως συνήθως έχει ένα πρόβλημα με τα όρια, πήγε και λίγο παρακάτω λέγοντας ότι «εμένα έπρεπε να συλλάβουν και όχι τον Παπακωνσταντίνου και να βλέπατε τι θα γινόταν μετά»!!!


Ας προσπεράσουμε όμως τις γνωστές υπερβολές και τους παλληκαρισμούς του κ. Παππά, για να σταθούμε στην ουσία των δηλώσεων του, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει κάποια σκευωρία πίσω απ’ όλα αυτά που γίνονται. Θέση που και εμείς εκφράσαμε στο χθεσινό μας πρωτοσέλιδο, ωστόσο περιμέναμε από τον κ. Παππά να πάει ένα βήμα παρακάτω, αφού επιβεβαιώνει ότι υπάρχει σκευωρία να γίνει ποιο σαφής, ποιοι και γιατί κίνησαν κάποια νήματα;

Έχουμε την εντύπωση ότι ενώ γνωρίζει, ενώ κοινοποιεί ότι γνωρίζει, περιορίζεται μόνο στις εντυπώσεις γιατί φοβάται να ακουμπήσει την ουσία, αν δεν είναι έτσι τότε προσπαθεί να εκμεταλλευτεί γεγονότα για άλλους σκοπούς. Γι’ αυτό περιμένουμε να μην μείνει ως συνήθως στους παλικαρισμούς και τις μαγκιές αλλά να μιλήσει πιο συγκεκριμένα. Τα πρώτα μπορεί να είναι απαραίτητα για να κρατάει συσπειρωμένο το στρατό του, η τοπική κοινωνία έχει απαίτηση να μάθει κάτι παραπάνω.