Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Γύρισαν ευχαριστημένοι


Αν πιστέψουμε τα όσα δήλωσαν οι συνδικαλιστές εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ μετά την συνάντησή τους με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, θα πάρει η εταιρία να σεισμικά δεδομένα για τον κόλπο της Καβάλας, όπως είναι το σωστό και το δίκαιο. Επιπλέον οι υποσχέσεις του κ. Μανιάτη για επέκταση των ερευνών είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο.




Ωστόσο, για ακόμη μια φορά θα είμαστε επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις Μανιάτη και αν δεν δούμε τα υπεσχημένα να γίνονται πράξη, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτε. Όσο γι’ αυτούς που βιάστηκαν να πανηγυρίσουν, θα θυμίσουμε ότι και πέρσι πανηγύρισαν για την υπόγεια δεξαμενή, λέγοντας ότι το θέμα τελείωσε και μας λοιδορούσαν που ήμασταν επιφυλακτικοί, αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε.



Τώρα δε που είναι προεκλογική περίοδος, είμαστε ακόμη πιο επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις, γιατί είναι η εποχή που μοιράζονται αφειδώς. Γνωρίζουμε ότι και πάλι θα μας λοιδορήσουν τα διάφορα παπαγαλάκια. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα γι’ αυτούς αν οι ίδιοι έχουν επιλέξει το ρόλο του κλακαδάρου για κάθε πολιτικό που θεωρεί ότι με μια υπόσχεση έχει ξεμπερδέψει. Και πάλι παίζεται πολιτικό παιχνίδι με τις ψήφους και αυτό ας το έχουν υπόψη τους.