Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο άνθρωπος των εκπλήξεων


Ο Γιάννης Πασχαλίδης θα αποδειχθεί όπως φαίνεται η μεγάλη έκπληξη αυτών των εκλογών. Εκεί που όλοι τον είχαν «κομμένο» από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, τελικά την τελευταία στιγμή κάνει ένα εντυπωσιακό finish και πλασαρίστηκε στην τελική εξάδα που παρατάσσει η ΝΔ στο Ν. Καβάλας για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ανατρέπονταν όλα τα προγνωστικά. Τώρα έχει αναδυθεί σε ένα αγώνα
δρόμου με σκοπό στο μικρό χρόνο της προεκλογικής περιόδου (μόλις 16 ημέρες) να κάνει γνωστή την παρουσία τους ως υποψήφιος βουλευτής, να προσδιορίσει το ιδιαίτερο στίγμα του απέναντι στην πολιτική του μνημονίου και τα προβλήματα της περιοχής και φυσικά να θυμίσει το πόσο κοντά ήταν σε κάθε καβαλιώτη, όποτε τον χρειάστηκε. Το μεγάλο πλεονέκτημα του κ. Πασχαλίδη είναι ότι τον ξέρουν όλοι κα γνωρίζει όλους, η μεγάλη πρόκληση που έχει είναι να τους συναντήσει μέχρι την ημέρα των εκλογών και να τους ζητήσει την ψήφο τους!!!



Με το προηγούμενο της εντυπωσιακής πορείας που είχε όταν ήταν το 2006 υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, αναμένεται να έχει μια εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια!!!