Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Χαράς ευαγγέλια


Μέσα στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, στις αιτίες έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, υπάρχει και μια νότα σχετικής αισιοδοξίας. Ο καθαρισμός του πηγαδιού αρ. 35 πήγε καλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβάλει σημαντικά στην αύξηση
της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου, η οποία την περασμένη εβδομάδα έφτασε τα 2.000 βαρέλια την ημέρα. Το χαμόγελο άνθησε στα χείλη των στελεχών της επιχείρησης κάτι που είχε πολύ καιρό να φανεί.



Βέβαια την ίδια ώρα δεν σημαίνει ότι λύθηκαν τα προβλήματα ρευστότητας που υπάρχουν και κάνουν ιδιαίτερα δυσχερής την τακτική μισθοδοσία. Όπως έγινε γνωστό από την διοίκηση προς του εργαζόμενους η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί στο να λαμβάνουν 2 μισθούς κάθε τρεισήμισι μήνες και να είναι και ευχαριστημένοι. Αυτό για τους χαμηλόμισθους της επιχείρησης είναι ιδιαίτερα βαρύ αλλά και τι να κάνουνε. Ιδιαίτερα όταν βλέπουν στην γειτονική τους ΒΦΛ να γίνεται συζήτηση – τρόπος του λέγειν – για μειώσεις μέχρι και 50% των μισθών, τότε λένε και πάλι καλά είμαστε.