Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Η οικονομική κρίση δεν έφτασε στην Χρυσούπολη!!!


Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, από την Κυριακή το βράδυ, έχει φτάσει στο Δήμο Νέστου, αντιπροσωπεία από το Δήμο Γιακοντίνα, της Σερβίας, η οποία συνολικά είναι περίπου 80 άτομα.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο δήμαρχος της Γιακοντίνας δήλωσε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος, όχι μόνο από την πλουσιοπάροχη φιλοξενία – σε εποχές σκληρής λιτότητας – αλλά και από την ιδιαίτερα χλιδή που συνάντησε στο γραφείο του δημάρχου Σάββας Μιχαηλίδη… Μόλις αντίκρισε ο Σέρβος ομόλογός του, τους δερμάτινους καναπέδες και τα βαριά ξύλινα έπιπλα γύρισε στο δήμαρχο Νέστου και του είπε ότι απ΄ ότι διαπιστώνει η οικονομική κρίση δεν έχει φτάσει στην Χρυσούπολη. Βέβαια εκείνη την ώρα δεν βρέθηκε κανείς να του πεί το πόσα εκατομμύρια χρωστάει ο Δήμος Νέστου σε προμηθευτές, για να μην χαλάσει προφανώς την καλή εντύπωση.

Ωστόσο οι παρατηρήσεις του Σέρβου δεν περιορίστηκαν μόνο στα της διακόσμησης, θύμισε στον κ. Μιχαηλίδη ότι εδώ και καιρό έχει παραχωρήσει μια περιοχή στην Βιομηχανική Ζώνη της Γιακοντίνας, για να δοθεί σε Έλληνες επενδυτές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Σερβία, αλλά ακόμη δεν φάνηκε κανείς! Είπε όμως και το άλλο «αν εμένα που είχατε δώσει μια ζώνη στην παραλία της Κεραμωτής ήδη θα την είχα χτίσει και θα έφερνα Σέρβους τουρίστες»!!! Επίσης θύμισε ότι ο Δήμος Γιακοντίνας έχει προσφέρει τέσσερεις υποτροφίες για πανεπιστημιακές σπουδές σε παιδιά από το Νέστο αλλά ο δήμαρχος δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα.