Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Τι συμβαίνει με την ALPHA BANK;


Βρισκόμαστε σε μια εποχή που οι σχέσεις των τραπεζών με τους περισσότερους πελάτες τους δεν είναι και στο καλύτερο σημείο. Σε πολλές περιπτώσεις όμως οι διευθυντές των τραπεζών δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους, το οποίο σημαίνει κατανόηση του προβλήματος και υποστήριξη του
πελάτη. Ειδικά αν ο πελάτης για χρόνια επιλέγει την ίδια τράπεζα είναι δύσκολο να αλλάξει τώρα, αν βρίσκει ότι ασχολούνται στο να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

 

Δεν ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει και το τελευταίο διάσημα ακούγονται πάρα πολλά παράπονα για το κεντρικό κατάστημα της ALPHA BANK στην Καβάλα, επί της οδού Ομονοίας. Κάτι έχει αλλάξει τους τελευταίους μήνες που αναγκάζει πελάτες της να φεύγουν αγανακτισμένοι για άλλες τράπεζες και δεν αναφερόμαστε μόνο σε περιπτώσεις όπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά και σε «υγιείς» καταστάσεις...  Την εν λόγω τράπεζα από την εποχή που ήταν ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, την προτιμούσαν πάρα πολλοί καβαλιώτες που ασχολούνταν με το εμπόριο και τις επιχειρήσεις, τώρα σιγά – σιγά χάνει αυτό τον χαρακτήρα, αλλά συνολικά χάνει και πελάτες. Μήπως πρέπει κάποιος από την κεντρική διοίκηση να ψάξει και να βρει το τι φταίει; Εμείς απλά κρούουμε τον κώδωνα!!! Εκτός βέβαια και αν είναι η επίσημη γραμμή της διοίκησης αυτή η πολιτική, οπότε δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης.