Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Υψιπετείς στόχοι


Ψηλό το δέντρο, χαμηλές οι προσδοκίες για το 2013, όχι μόνο για την Δημοτική Αρχή Καβάλας αλλά και για όλους τους πολίτες. Βλέπετε κατά γενική εκτίμηση το 2013 θα είναι ένα έτος πολύ βαθιάς ύφεσης, ίσως να είναι η πιο δύσκολη χρονιά από τότε που μπήκαμε στο τούνελ της κρίσης.
 Πάντως όπως και νά ‘χει το πράγμα, για φέτος και με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην κεντρική πλατεία της πόλης να αρχίζει από ψηλά, ο καθένας ότι θέλει μπορεί εκτιμήσει και να ετοιμαστεί ανάλογα – κύρια σε ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο – για να πορευτεί το χρόνο που έρχεται. Πάντως οι Δημοτικοί υπάλληλοι- και αυτό ίσως πρέπει να τονιστεί για να αποδίδουμε τα του καίσαρος τω καίσαρι -, δίνουν όλο τον εαυτό τους προκειμένου να είναι τα πάντα στην εντέλεια και στην ώρα τους και η Καβάλα να έχει να επιδείξει ένα όμορφο εορταστικό πρόσωπο.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για το καρουζέλ και το παγοδρόμιο, ενώ οσονούπω θα τοποθετηθούν και τα γνωστά ξύλινα σπιτάκια για να φτιάξει ακόμη περισσότερο το κλίμα στην αγορά. Από εκεί και μετά ο καθένας θα αναμετρηθεί με το πορτοφόλι του.