Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Να αξιοποιηθεί


Χθες ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Γερομάρκος και φαίνεται να  είναι πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του. Μέχρι σήμερα δεν έχει
πολλά για να τα σχέδια που έχει, μετά την επιλογή που έγινε από τον περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη να του αναθέσει αυτόν τον κρίσιμο τομέα. Ο κ. Γερομάρκος επισημαίνει προς πάσα κατεύθυνση ότι πρώτα θα ενημερωθεί και μετά θα μιλήσει για τις προτεραιότητες που θα θέσει.

Και ενώ στο διοικητήριο είχαμε χθες την επίσημη ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Γερομάρκο ο μέχρι πρότινος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κώστας Παπακοσμάς γυρίζει από σήμερα στην εργασία του στην ΔΕΥΑΚ Καβάλας. Ωστόσο ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την εμπειρία που απέκτησε ο κ. Παπακοσμάς στα τουριστικά και να τον τοποθετήσει στην ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, όπου εκεί μαζί με τον ήδη δραστήριο πρόεδρο Στέλιο Σχοινάκη θα μπορούσαν να υλοποιήσουν ένα πλούσιο και προσοδοφόρο για την πόλη τουριστικό πρόγραμμα.