Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή και το 11880


Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, φαίνεται όλο και πιο ξεκάθαρα ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα ή δεν είναι ένα συνηθισμένο κόμμα, είναι κάτι σαν το 11880!!! Τηλεφωνάς και έχει απάντηση για κάθε πρόβλημα του πολίτη. Πριν μερικούς μήνες γράφαμε ότι γνωστή καβαλιώτισα αφού
απευθύνθηκε στην αστυνομία και δεν βρήκε λύση στο πρόβλημα που είχε στο εξοχικό της σπίτι στην Τούζλα κάλεσε την Χρυσή Αυγή και βρήκε αμέσως ανταπόκριση. Χθες διαβάσαμε ότι διευθυντής σχολείου στην Πάτρα, σκέφτηκε να καλέσει την Χρυσή Αυγή για να βρει λύσης το στεγαστικό πρόβλημα του σχολείου!!! Μην παραξενευτείτε αν αύριο δείτε μέλη της Χρυσής Αυγής με πιεσόμετρα στα χέρια να μετράνε την πίεση μόνο των ελλήνων ασθενών ή να πηγαίνουν στα φαρμακεία για να τους βρουν τα φάρμακα!!!

 

Σε μια εποχή που το μεγάλο πρόβλημα του πολιτικού συστήματος είναι «το αποτέλεσμα» και δει στα ζητήματα της καθημερινής ζωής του νεοέλληνα έρχεται κάποιος και δίνει αμέσως λύση. Απέναντι στα ατελείωτα λόγια των πολιτικών έρχεται η Χρυσή Αυγή και απαντάει με πράξεις… Ότι πιο μαρκετίστικο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην εγχώρια πολιτική σκηνή ακούει στο όνομα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», κάτι σαν τη  ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ, που κάνει θαύματα, ή το γνωστό απορρυπαντικό πλυντηρίου που καθαρίζει ακόμη και τους δύσκολους λεκέδες. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι της μόδας, έχει πιάσει το σφιγμό του νεοέλληνα και γι’ αυτό μην σας φανεί παράξενο αν μέχρι τις επόμενες εκλογές βρεθεί από την τρίτη πλησίον της δεύτερης θέσης!!!