Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση σε δηλώσεις


Από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ Κώστα Ευθυμιάδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή για σχόλιο της στήλης σχετικά με τα τεκταινόμενα στην τελευταία συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής, στην οποία έγινε πολύς λόγος για το 12%.  Ουσιαστικά όμως ο κ. Ευθυμιάδης με αυτή
την επιστολή σε απαντάει στην στήλη αλλά στον κυβερνητικό βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη, οπότε συμπεραίνουμε ότι η στήλη αξιοποιείται ως ενδιάμεσος για την επικοινωνία μεταξύ των δύο στελεχών:

 «Αξιότιμε κ. Διευθυντά
οι δημοσιευμένες στη σελίδα 3 του φύλλου σας (της 27ης-2-13)δηλώσεις του βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Πασχαλίδη Ιωάννη-αν αποδόθηκαν καλώς- με αναγκάζουν να δηλώσω με τη σειρά μου ότι η ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας εκφράζεται για τα θέματα που αφορούν την αξιοπιστία της μέσω δημόσιων τοποθετήσεών της (όπως το δημοσιευόμενο στις σημερινές εφημερίδες Δελτίο Τύπου), το οποίο αφορά τα ειπωθέντα στη συνεδρίαση που έγινε στις 22-2-13.
            Αφορισμοί και άστοχες κρίσεις  δεν μπορούν  να αλλοιώσουν την εικόνα της λειτουργίας της ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας ούτε και οι σκόπιμες παρερμηνείες - που αφορούν τοποθετήσεις κατά την διεξαγωγή της συνεδρίασης-  οι οποίες προκλητικώς διαρρέουν επιτρέπεται να αποτελέσουν κριτήριο απαξίωσης για την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται».

Μαζί υπέγραψαν στις 31 Οκτωβρίου του 2013, οι κ.κ. Βαγγέλης Παπάς και Μαθιός Ρήγας,  τη νέα τροποποιητική σύμβαση που αναγνωρίσει δικαιώματα και στην Energean Oil & Gas