Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Από τα ανερμήνευτα


Άγονος ο διαγωνισμός του Επιμελητηρίου Καβάλας για την ενοικίαση του ισογείου, καθώς δεν υπήρχαν προσφορές που να καλύπτουν το προσδόκιμο ποσό που έχει διαμορφωθεί στις 5.000 ευρώ,
γι΄ αυτό γίνονται σκέψεις για να δημοσιευτεί εκ νέου η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αλλά αυτή τη φορά με ποσό κατά πολύ χαμηλότερο. Βέβαια μετά την απραξία που σημειώθηκε ακούγονται διάφορες ιδέες για την αξιοποίηση του χώρου και μια από αυτές είναι να δοθεί για μαγαζί υγειονομικού ενδιαφέροντος, δηλαδή καφέ – μπάρ. Μάλιστα μέρος αυτής της πρότασης είναι να περιοριστούν οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου στον δεύτερο όροφο έτσι ώστε να αξιοποιηθεί και ο δεύτερος όροφος.
Βέβαια με μια τέτοια εξέλιξη δεν αφήνει περιθώρια να γυρίσει στο κτήριο ο Εμπορικός Σύλλογος ο οποίος – αν θυμάστε – εδιώχθη, όπως και η Τράπεζα Πειραιώς από το ισόγειο με την λογική ότι το κτήριο χρειάζεται αμέσως εργασίες συντήρησης καθώς υπάρχει πρόβλημα στατικότητας!!! Τώρα πως γίνεται να νοικιάζουν ένα κτήριο που έχει σοβαρό πρόβλημα χωρίς να γίνουν οι εργασίες είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς εύκολα να το εξηγήσει.