Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ο πιο καλό ο μαθητής


Μπορεί ο Γιάννης Φιλόσογλου να είναι ο χαμένος των προηγούμενων δημοτικών εκλογών, του 2010, μετά από συνολικά 12 χρόνια που  κάθισε στον δημαρχιακό θώκο – αλλά δεν χάνει το κουράγιο
του… Βλέπετε και οι δουλειές στις οικοδομές έχουν πέσει και που να γυρίζει μετά από τόσα χρόνια απουσίας, στο γραφείο του πολιτικού μηχανικού. Γι’ αυτό κάνει εντατικά μαθήματα για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερος  για  να μπορέσει να επανέλθει στα δημαρχιακά καθήκοντα. Ο κ. Φιλόσογλου όταν κάθεται και σκέπτεται το επαγγελματικό του μέλλον στο μυαλό του ένα πράγματα έρχεται, «δήμαρχος Παγγαίου».

Μιλώντας χθες σε ένα ραδιόφωνο έλεγε ότι ως καλός μαθητής μαθαίνει από τα λάθη του και στο πλαίσιο αυτό προσπαθεί να βρει λύση να αρθεί το ρήγμα στην παράταξη και να συμφιλιωθεί με τον έτερο ομοϊδεάτη του και υποψήφιο δήμαρχο το 2010 Χαράλαμπο Χρυσανίδη!!! Το γεγονός ότι η μισή δημοτική του ομάδα του φωνάζει να τα παρατήσει και να πάει σπίτι του δεν τον πτοεί και επιμένει. Ίσως λοιπόν  - μιας και ο ίδιος δήλωσε «καλός μαθητής» - ας ξανακούσει το γνωστό λαϊκό άσμα του Γιώργου Ζαμπέτα για το πώς την πατάνε οι καλοί μαθητές για να μην χάνει τον καιρό του.