Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KAVALA OIL:Θύμισες από τα παλιά




Προκάλεσαν ζημιές και επεισόδια στο ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε ο Μάκης Βορίδης 



Έντονα επεισόδια προκλήθηκαν  χθες το απόγευμα από ομάδα εργαζομένων στην KAVALA OIL με αφορμή στην Καβάλα την επίσκεψη του πρώην υπουργού και κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη. Οι εργαζόμενοι φωνάζοντας συνθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η
συνέντευξη τύπου έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου Ωκεανίς και εισήλθαν μέσα όπου προκάλεσαν  ζημιές. Έσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες και έσπασαν ποτήρια και πιάτα.
Η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη για πάρα πολύ ώρα με αποτέλεσμα ο κ. Βορίδης να παραμείνει αποκλεισμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι διοργανωτές ν΄ ακυρώσουν όχι μόνο την συνέντευξη Τύπου αλλά και την προγραμματισμένη  εκδήλωση.
Η αντίδραση των εργαζομένων της KAVALA OIL σχετίζεται άμεσα με την ψήφιση από την Βουλή την προσεχή Τρίτη της νέας τροποιητικής σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης  των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια
Χαρακτηριστικό πάντως του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό της KAVALA OIL αποτελεί η χθεσινή δήλωση του βουλευτή Γ. Καλαντζή που δήλωσε κατηγορηματικά:  «Δεν με νοιάζει αν κερδίζει ή χάνει ο Παππάς ως πρόεδρος. Με νοιάζει να μη χάσει η Καβάλα, η εταιρεία ως σύνολο, αλλά και οι εργαζόμενοι».