Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Δήμος Παγγαίου: Ακόμη και μηνύσεις σκέφτεται ο Ξουλόγης


Αναστάτωση από τα διαφορετικά αποτελέσματα των μετρήσεων, με την ένδειξη για αρσενικό στους οικισμούς Νικήσιανης, Γεωργιανής και Αγίου Χριστοφόρου – Ξουλόγης: «Η Περιφέρεια αμφισβητεί δικό της έργο» - Γρανάς: «Ότι προβλέπει η οδηγία»

 

 

Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου άφησε ανοιχτό χθες με δηλώσεις του στο «Χ» ο Δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης, ύστερα από την τροπή που πήρε το θέμα για περιορισμό χρήσης νερού ανθρώπινης κατανάλωσης στους οικισμούς Νικήσιανης, Γεωργιανής και Αγίου Χριστοφόρου, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά.

 

 

Οι διαφορετικές μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους η Διεύθυνση Υγείας της Π.Ε. Καβάλας και αυτή του δήμου Παγγαίου για ύπαρξη αρσενικού δημιούργησαν αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής και χθες το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στη ΔΕΥΑ Παγγαίου, παρουσία του Β. Ξουλόγη, όπου αποφασίστηκε να διεξαχθεί νέα δειγματοληψία από διαπιστευμένο εργαστήριο, όπως ορίζει η κείμενη Νομοθεσία και σε συνεργασία με την αντιπεριφέρεια.