Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ανατροπές


Όσο άνευρο και να ήταν το συνέδριο δεν σημαίνει ότι έλειψαν οι εκπλήξεις. Για παράδειγμα το ζήτημα που έβαλαν οι νεολαίοι του κόμματος με επικεφαλής τον Νίκο Ανδρουλάκη – που σάρωσε στην εκλογή της νέας Κ.Ε. – έκανε πολλούς να κλάψουν κυριολεκτικά. Τι ζήτησαν; Το αυτονόητο, να
μην έχουν δικαίωμα εκλογής όσοι κατέχουν κυβερνητικές και κρατικές θέσεις. Έτσι εξαιρέθηκαν τέσσερεις υποψήφιοι μεταξύ των οποίων ο διοικητής του ΟΛΘ και στενός συνεργάτης του κ. Βενιζέλου, Στέλιος Αγγελούδης και η αποτυχούσα βουλευτής στην Καβάλα και νυν διοικητής Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Πόπη Γερακούδη.

Από τους τέσσερεις πιο βαριά το πήρε η κ. Γερακούδη που τα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει και τη μόδα με τα «μαύρα ρούχα» η οποία για τον αποκλεισμό της ξέσπασε με ύβρεις και κλάματα. Προφανώς η κ. Γερακούδη έχοντας το ανικανοποίητο ήθελε και μια θέση στην Κ.Ε. του κόμματος, έτσι για να γνωρίζει κόσμο και να κάνει δημόσιες σχέσεις!!! Δεν της φτάνει βλέπετε  η κρατική θέση με μισθό αρκετές χιλιάδες ευρώ!!! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα να δείτε τι υποδοχή της ετοιμάζουν οι φίλοι της αν τολμήσει ποτέ να γυρίσει στην Καβάλα… Μόνο ινκόγκνιτο θα έρχεται!!!