Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Από σήμερα: Τα EasyBike μπαίνουν στη ζωή μας


Τα κοινόχρηστα ποδήλατα του Δήμου Καβάλας κάνουν την εμφάνιση τους, με την επίσημη έναρξη λειτουργίας τους να δίνεται στις 19.00 από τον Κωστή Σιμιτσή στον σταθμό της Πλατείας Ελευθερίας

 

Τα κοινόχρηστα ποδήλατα EasyBike του Δήμου Καβάλας κάνουν σήμερα το απόγευμα την επίσημη εμφάνιση τους και τις επόμενες ημέρες θα βρίσκονται σε όλους τους σταθμούς που έχουν ήδη εγκατασταθεί στην πόλη.

Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του συστήματος θα δοθεί στις 19.00 από τον Δήμαρχο Καβάλας, Κώστα Σιμιτσή, στον σταθμό της Πλατείας Ελευθερίας.

Στην Καβάλα έχουν εγκατασταθεί 4 σταθμοί αυτόματης ενοικίασης ποδηλάτων του πιο διαδεδομένου συστήματος ποδηλάτων EasyBike, που θα φιλοξενήσουν 40 ποδήλατα ειδικής κατασκευής. Ωστόσο, στην πρώτη φάση λειτουργίας ο Δήμος θα διαθέσει τα πρώτα 20 ποδήλατα.

Κατά το διάστημα πιλοτικής λειτουργίας που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα, τα ποδήλατα θα διατίθενται δωρεάν σε εγγεγραμμένους χρήστες που συμμετέχουν στην πιλοτική λειτουργία του συστήματος προκειμένου να υπάρξει ομαλή γνωριμία των χρηστών με το σύστημα.