Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ξεσπάσματα


Πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, ο Βαγγέλης Παππάς ανέλαβε να δικαιώσει τους Σάββα Εμινίδη και Κωστή Σιμιτσή. Χθες το πρωί ανακοίνωσε την απόλυση ενός εργαζομένου με τον οποίον είχε προηγούμενα, είναι αυτός με τον οποίο είχαν ανταλλάξει φιλοφρονήσεις και έφτασαν μέχρι και τις «αγκαλιές» στην

επεισοδιακή γενική συνέλευση του σωματείου.



Η απόλυση αυτή ήταν η πανηγυρική δικαίωση των όσων είπαν προχθές στην σύσκεψη με τον Γιάννη Μανιάτη οι Εμινίδης και Σιμιτσής, όπου περιέγραψαν με τα πιο σκοτεινά χρώματα όσον αφορά τις εργασιακές σχέσεις στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ και στο σύστημα προσλήψεων και απολύσεων!!!



Το αποτέλεσμα ήταν λοιπόν η χθεσινή απόλυση ίσως  να λειτουργήσει ως θρυαλλίδα εξελίξεων με συνέπεια να πάει «πίσω» η προώθηση της τροπολογίας για την παράταση της σύμβασης για την ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ για την εκμετάλλευση του πετρελαίου στον κόλπο της Καβάλας και άλλων θεμάτων. Αυτός όμως είναι ο χαρακτήρας το Βαγγέλη Παππά. Ασυγκράτητος.



Απλά να θυμίσουμε ότι οι κ.κ. Εμινίδης και Σιμιτσής είχαν θέσει ως προαπαιτούμενο της τροπολογίας να προχωρήσουν δομικού χαρακτήρα αλλαγές στον τρόπο άσκησης της διοίκησης στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Όπως φαίνεται δικαιώθηκαν και σε αυτό είχαν την πολύτιμη βοήθεια του κ. Παππά!!!