Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κάποιος να της μιλήσει για την Rexona


Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία, σε σχέση πάντα με την τουριστική προβολή που έχει γίνει εδώ και μια δεκαετία προς την Τουρκία, από τις επισκέψεις των εξ ανατολών γειτόνων μας. Αναφερόμαστε βέβαια στον αριθμό των διανυκτερεύσεων που ειδικά φέτος είναι πολύ πεσμένες. Εκείνο που συμβαίνει και δίνει την εντύπωση τουριστικής κίνησης από την Τουρκία στην Καβάλα, είναι είτε ένας
μικρός αριθμός μεμονωμένων επισκεπτών που κάνουν μια διανυκτέρευση ή γκρουπ που γυρνάνε από την Θεσσαλονίκη στην Τουρκία και κάνουν εδώ μια στάση 2 – 3 ωρών, ίσα – ίσα να επισκεφτούν την συνοικία της Παναγίας, την οποία στους τουριστικούς τους οδηγούς την αποκαλούν «τουρκική συνοικία», όπως θα διαβάσετε σε σχετικό ρεπορτάζ. Σε αυτό το διάστημα δεν κάνουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να αφήσουν χρήματα στην αγορά, να πιούν κανένα καφέ και να πάρουν κανένα κουτί κουραμπιέδες. Τίποτα περισσότερο.



Με λίγα λόγια πολύ φασαρία για το τίποτα. Όπως σημειώναμε και πιο πάνω ήρθε η ώρα του απολογισμού, για να αρχίσει να κλείνει και σιγά – σιγά η πόρτα στην κ. Λεϊλά, η οποία μάλλον έχει πάρει πολύ θάρρος και πρέπει να βρεθεί κάποιος να της το κόψει. Την θέλουμε αν μας είναι χρήσιμη, αν είναι να έρχεται για δωρεάν διακοπές ας ψάξει αλλού για κορόιδα!!! Μάλλον κάποιος πρέπει να της μιλήσει για την Rexona!