Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Μελλοντικά προβλήματα


Αν δεν είναι φέτος θα είναι του χρόνου και αν δεν είναι τώρα θα είναι σε πέντε χρόνια. Φαίνεται λοιπόν ότι το πρόβλημα του σχεδίου πόλης στο Περιγιάλι είναι πολύ κοντά στην λύση του και κάποια στιγμή στο ορατό μέλλον θα αρχίσει η ανοικοδόμηση. Σύμφωνα με τους μελετητές στην εν λόγω
συνοικία, μετά την ανοικοδόμησή της, θα κατοικούν περίπου 12.000 κάτοικοι. Οι κάτοικοι του Περιγιαλίου για να πάνε, για παράδειγμα, στο Βύρωνα ή και στο κέντρο της πόλης θα έχουν δύο μόνο επιλογές, η μία μέσω της οδού Σαππαίων και από εκεί μέσω της Γαλλικής Δημοκρατίας στο κέντρο και η άλλη η Νυρεμβέργης (πρώην Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού) και από εκεί πάλι στο κέντρο. Όποιος περάσει από το Σούγελο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσει σε μποτιλιάρισμα, πού να αρχίσει και η κίνηση από το Περιγιάλι προς και από το κέντρο.

Τα σημειώνουμε αυτά, γιατί πολλοί μιλάνε για τα δέντρα που πρέπει να κοπούν, για το αν θα έχει μικρή ή μεγάλη σήραγγα, πόσο θα κοστίσει και τα σχετικά, αλλά κανείς δεν μιλάει για τα προβλήματα που θα λύσει τόσο σε ενεστώτα χρόνο, όσο και μελλοντικό!!!