Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επιτυχία η επίσκεψη Σαμαρά


Πιστώνεται στην τοπική Ν.Δ. το γεγονός ότι  κατάφερε να πετύχει έστω και μια μικρής διάρκειας, επίσκεψη του Αντώνη Σαμάρα στην Καβάλα. Σύντομη αλλά ουσιαστική η επίσκεψη καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ κεντράρισε στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, ουσιαστικά δηλαδή σε μια μονάδα που έχει ως
αντικείμενο την αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου. Θέμα που το κ. Σαμαράς το ανέδειξε ως κυρίαρχο στην ομιλία του στο Ζάπειο, όπου παρουσίασε το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος του. Καθόλου τυχαίο επίσης και για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΝΔ βάζει ψηλά στην ατζέντα του το θέμα της ΑΟΖ.



Επιτυχία όμως και για τον πρόεδρο της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ Βαγγέλη Παππά, να δεχθεί την επίσκεψη από τον Αντώνη Σαμαρά, να ανταλλάξουν απόψεις και φυσικά να αποσπάσει και την υπόσχεση για ευνοϊκή αντιμετώπιση των ανοιχτών θεμάτων της εταιρίας στις σχέσεις του με το ελληνικό δημόσιο.  Η επίσκεψη είναι θετική παρά του γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς ήταν ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του για το μέλλον των επενδυτικών σχεδίων της εταιρίας καθώς ζήτησε εκτενέστερη ενημέρωση πριν μιλήσει. Σε κάθε περίπτωση όμως η επίσκεψη ήταν μια επιτυχία μετά την σωρεία αποτυχιών που μάζεψε τον τελευταίο χρόνο ο Βαγγέλης Παππάς.