Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ο Πασχαλίδης κάνει την διαφορά


Στο χώρο της ΝΔ εκείνος που μέχρι στιγμής κάνει την διαφορά είναι ο Γιάννης Πασχαλίδης. Οι δύο κυρίαρχοι του παιχνιδιού Γιώργος Καλαντζής και Νίκος Παναγιωτόπουλος κινούνται με βάση την εικόνα που έχουν διαμορφώσει εδώ και χρόνια. Ο μεν κ. Καλαντζής κινείται θυμίζοντας στους καβαλιώτες ότι γνωρίζει καλά τις «πόρτες» της Αθήνας και ποια πόρτα πρέπει να χτυπήσει κάθε
φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα και υπογραμμίζει σε κάθε ευκαιρία τα πόσα έχασε ο νομός από την απουσία του δυόμιση χρόνια από το κοινοβούλιο. Ο δε κ. Παναγιωτόπουλος, μετά από δυόμιση χρόνια ελαφριάς αποστασιοποίησης από τα τοπικά δρώμενα κινείται, με μεγάλη  διακριτικότητα απέναντι στους πολίτες αποφεύγοντας τις πολλές συναναστροφές  και με την δύναμη που του δίνει φυσικά το όνομα που κατέχει.

Εκεί που βρίσκεται η διαφορά είναι στο Γιάννη Πασχαλίδη, βαθιά ανθρώπινος, δηλώνει ένας από τους αγανακτισμένους από την οικονομική πολιτική και συμπάσχων από τα άδικα οικονομικά μέτρα. Σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να τονίζει ότι δεν είναι πολιτικός αλλά ένας πολίτης που θέλει να πάει στη βουλή για να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα του νέου, του εργάτη, του μικρομεσαίου και του αγρότη.