Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Λεφτά υπάρχουν… και φαίνονται


Σε αυτές τις εκλογές, ένεκα της οικονομικής κρίσης, όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ακόμη και αυτοί των λεγόμενων μεγάλων κομμάτων, ξοδεύουν μετρημένα χρήματα. Επέλεξαν να το κάνουν αυτό, είτε επειδή δεν έχουν χρήματα, είτε επειδή οι ψηφοφόροι έχουν «φορτώσει» με τα πολιτικά πρόσωπα
οπότε σε μια εποχή ανεργίας και φτώχειας εκλαμβάνουν ως πρόκληση την προεκλογική σπατάλη.

Ωστόσο απέναντι σε αυτή τη κατάσταση «μιζέριας» υπάρχει και μια εξαίρεση, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής, ο οποίος έχει χρήμα και δεν διστάζει να το ξοδέψει!!! Εξάλλου μην ξεχνάμε τα δηλωμένα στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ είτε ως μετρητά, είτε ως ακίνητα, ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ!!!  Καθόλου λίγα για ένα δικηγόρο της επαρχίας που προφανώς εργάστηκε πολύ για να τα μαζέψει!!! Ακούγονται βέβαια πολλά για το πώς μαζεύτηκαν αλλά αυτά δεν μας αφορούν, είναι άλλων δουλειά να κάνουν έρευνα για το κατά πόσο αληθεύουν ή όχι.  Οφείλουμε λοιπόν να τον συγχαρούμε που ξοδεύει , καθώς σήμερα είναι σπάνιο να ξοδεύουν χρήματα αυτοί που τα έχουν, οι περισσότεροι τα «πασταλιάζουν» και φοβούνται να ξοδέψουν ένα ευρώ, μπας και φτωχύνουν.

Όπως προαναφέραμε όμως ο κ. Παπουτσής δεν είναι τσιγκούνης, οπότε έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα για να τυπώσει ένα πολυτελές πολυσέλιδο φυλλάδιο με το «πλούσιο κοινοβουλευτικό του έργο», το οποίο μοιράζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα σε κάθε γωνιά του νομού. Επίσης έχει μισθώσει όπως πληροφορούμαστε ιδιωτική εταιρία για να τηλεφωνεί στους ψηφοφόρους τους και να τους θυμίζει ότι είναι υποψήφιος, μάλιστα όμως μαθαίνουμε όλοι όσοι τηλεφωνούν από την εν λόγω εταιρία, αν και είναι πολλοί έχουν το ίδιο όνομα ΑΝΤΩΝΙΟΥ!!! Μήπως κάνουμε λάθος; Αν ναι, εδώ είμαστε να επανορθώσουμε.

Με λίγα λόγια αξίζει ένα μεγάλο μπράβο ο κ. Παπουτσής που δεν κρατάει τα χρήματα «χαντακωμένα» σε κάποιο λογαριασμό, αλλά δίνει μεροκάματα σε πολλά άτομα. Τέτοιους βουλευτές θέλουμε να πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα και ενάντια στο κλίμα μιζέριας!!! Αν αυτό προκαλεί τους ψηφοφόρους και τους προκαλεί εκνευρισμό, αυτό οφείλεται σε μικρόψυχες και κοντόφθαλμες λογικές!!!