Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Σήμερα οι αποφάσεις


Γύρω στις 10 το πρωί, θα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙΛ για να αποφασίσει το πότε θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας στην οποία θα οριστεί η νέα διοίκηση – εκ παραδρομής το Σαββάτο γράψαμε ότι η Γ.Σ. ήταν προγραμματισμένη για σήμερα -, ενώ δύο ώρες
αργότερα στο δικαστήριο θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η Ενεργειακή εναντίον της απερχόμενης διοίκησης της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ – να σημειώσουμε ότι ήδη έχει λήξη η θητεία της και παραμένει μέχρι τον ορισμό της Γ.Σ..
Στα δικαστήρια είναι πολύ πιθανό να δώσουν το παρών οι πιστοί στον κ. Παπά, εργαζόμενοι για να απαντήσουν στις βολές της Ενεργειακής. Ωστόσο να σημειώσουμε ότι χθες ο κ. Ρήγας υποσχέθηκε «αμνηστία» σε όσους δεν συμμετέχουν σε πράξεις απειλών και εξύβρισης εναντίον της διοίκησης της Ενεργειακής και σε κάθε πράξη που στρέφεται εναντίον των συμφερόντων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ.
Για το φόβο επεισοδίων στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Ενεργειακής υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία, αλλά και παρουσία δεκάδων υπαλλήλων εταιρίας σεκιούριτι, προκειμένου να προστατέψουν την διοίκηση της Ενεργειακής. Για την εικόνα αυτή ο κ. Ρήγας ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφος, αλλά πρόσθεσε ότι δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να δείξουν ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πράξη τραμπουκισμού.