Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΟΔΙΩΝ: Σα να μην έγινε ποτέ
Ισχνή η συμμετοχή των πολιτών στην παράσταση διαμαρτυρίας που προκάλεσε ο Δήμος ΠαγγαίουΥποτονική ήταν χθες η συμμετοχή πολιτών στη νέα παράσταση διαμαρτυρίας που προκάλεσε ο Δήμος Παγγαίου στο ύψος του εργοταξίου κατασκευής σταθμού διοδίων στη Μουσθένη.
Τρία απορριμματοφόρα του Δήμου έκλεισαν  αρχικά το σημείο του δρόμου νωρίς το πρωί, όμως αποχώρησαν έπειτα από μερικά λεπτά. Μετά τις 9.00 στο ίδιο σημείο συγκεντρώθηκαν πενήντα
περίπου πολίτες, στην πλειοψηφία τους αιρετοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Περισσότερες ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις, με επικεφαλή τον αστυνομικό διευθυντή Μάκη Κοσκερίδη, που ήταν σε ετοιμότητα να επέμβουν, εφόσον οι συγκεντρωμένοι επιχειρούσαν να εμποδίσουν τη συνέχιση των εργασιών.
Στην  παράσταση διαμρτυρίας παραβρέθηκαν  ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γιώργος Γερομάρκος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου Γρηγόρης Τιμοσίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιάννης Φιλόσογλου, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Κώστας Μορφίδης κ.α.