Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Συνέντευξη με στοιχεία


Η συνέντευξη Τύπου της διοίκησης της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ την περασμένη εβδομάδα είχε στοιχεία και αποκαλύψεις – διαπλοκής, μόνο που κανένα έγγραφο δεν έφτασε στα χέρια των δημοσιογράφων για
τα μελετηθεί και να αξιολογηθούν τα όσα ειπώθηκαν. Ο  Βαγγέλης Παπάς επικαλέστηκε μια σειρά έγραφα τα οποία τα είδαμε μόνο ως εικόνα προβολής στην οθόνη του προτζέκτορα.
 Η χθεσινή συνέντευξη της Ενεργειακής είχε κάτι το διαφορετικό, ο Μαθιός Ρήγας παρέδωσε σε όλους τους δημοσιογράφους, στο τέλος της παρουσίασης, ένα φάκελο με όλα τα έγγραφα από τα οποία προκύπτουν τα συμπεράσματα που παρουσίασε, σύμφωνα με τα οποία καταδεικνύεται ένα όργιο αυθαιρεσίας στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, το οποίο αφορούσε τόσο το σύστημα προσλήψεων, όσο και το σύστημα προμηθειών!!!
Πριν δεχθεί την σχετική ερώτηση ο κ. Ρήγας αποκάλυψε – απάντησε ότι τα προβλήματα με την διοίκηση της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ ανέκυψαν όταν άρχισαν να μπαίνουν κανόνες στην λειτουργίας της επιχείρησης και να γίνονται έλεγχοι… με άλλα λόγια όταν άρχισε να γίνεται ενοχλητική η παρουσία της Ενεργειακής… στον κ. Παπά!