Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: 50 εκατομ. δολάρια ζητούν αποδέκτη







Πόσο πείθουν οι απαντήσεις του Βαγγέλη Παπά στις κατηγορίες του Μαθιού Ρήγα για τον αποδέκτη του παραπάνω ποσού;

Όταν τα χρηματικά ποσά γύρω από τα οποία γίνεται μεγάλη συζήτηση τα τελευταία 24ώρα ανάμεσα στην  KAVALA OIL και την Energean Oil & Gas και που όπως φαίνεται αποτέλεσμα και αφορμή για να ξεσπάσει η ρήξη  είναι και η περίφημη μίζα των 50 εκατομμυρίων δολαρίων, τότε κρίνεται επιβεβλημένο να υπάρξει μια εκτενέστερη διερεύνηση του θέματος.
Στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου της Energean Οil & Gas ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Μ. Ρήγας, εξαπέλυσε επίθεση προς τον απερχόμενο πρόεδρο της KAVALA OIL  Β. Παπά ότι με την δική του μεσολάβησε βρέθηκε ένας επενδυτής «φάντασμα» για την αγορά του πακέτου του 67% των μετοχών της εταιρίας στην τιμή των 250.000.000 δολαρίων, αλλά για το κλείσιμο της συμφωνίας έπρεπε να δοθούν εξ αυτών 50 εκ. δολάρια σε  πρόσωπο που είχε συμβάλει στην ολοκλήρωση της πώλησης!!! Η της Energean Οil & Gas απάντησε ότι δεν μπορεί να συμπράξει σε παράνομες πράξεις και η συμφωνία χάλασε. Αυτά από την πλευρά του κ. Ρήγα.
Το «Χ» ζήτησε από τον κ. Παπά να δώσει εξηγήσεις γι’ αυτό το ζήτημα αλλά αρνήθηκε, ωστόσο μιλώντας σε άλλα τοπικά ΜΜΕ έδωσε απάντηση, επισημαίνοντας ότι τα 50 εκ. ευρώ προορίζονταν για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Ωστόσο με δηλώσεις τους οι κ.κ. Μανώλης Κηλαϊδάκης και Κώστας Παπακωνσταντίνου απειλούν τον κ. Ρήγα με μηνύσεις, καθώς υποστηρίζουν ότι όλα είναι συκοφαντίες και ψέματα. Που βρίσκεται η αλήθεια και τι λέει αυτό περίφημο MEMORANTUM of UNDERTANDIG;