Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους


Το «Καπηλειό», ένα λαϊκό ταβερνάκι, γεμάτο με πολλές μνήμες από την Καβάλα του χθες, το οποίο βρίσκεται απέναντι από την ιχθυόσκαλα, με την καλή κουζίνα του Σπύρου και την εξαιρετική του φιλοξενία, επέλεξε η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ως τόπο για μια συνάντηση του νέου διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ Δημήτρη Γόντικα με τους τοπικούς εκπροσώπους του Τύπου. Η συζήτηση όπως
ήταν αναμενόμενο περιστράφηκε στην αρχή και μέχρι να σπάσει ο πάγος, στο θέμα της προϋπηρεσίας του κ. Γόντικα στο χώρο του αθλητισμού, πέρασε στην σχέση που είχε με την τηλεόραση, για να φτάσει στο τέλος στο μεγάλο ζήτημα της εισόδου της Point Hellenic Recovery Fund, με 60 εκ. δολάρια στο επενδυτικό πρόγραμμα της Ενεργειακής και τα νέα επενδυτικά σχέδια που ανοίγουν νέες προοπτικές για την ελληνική οικονομία με αφετηρία την Καβάλα.

Οι εντυπώσεις που άφησε ο κ. Γόντικας στους εκπροσώπους του Τύπου, μάλλον θετικές, καθώς ήρεμος και χαλαρός δεν έχασε την ευκαιρία να πει λίγες κουβέντες για την πορεία της εταιρίας, να μιλήσει με τον καθένα ξεχωριστά για μια πρώτη γνωριμία, αλλά και να δείξει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τοπικού Τύπου. Δίπλα στον κ. Γόντικα και η διευθύντρια επικοινωνίας της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Κατερίνα Βαρσάμη, άξια οικοδέσποινα, παρών επίσης και ο διαχειριστής των χρημάτων της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Βασίλης Μπακατσέλος που εντυπωσίασε για το εύρος των γνώσεών του, καθώς αποδείχθηκε εξαιρετικός στη συζήτηση. Αν αποκομίσαμε μια εντύπωση από την προχθεσινή βραδιά είναι ότι η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και η ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ εισέρχονται στην νέα εποχή, με πιο ανθρώπινη συμπεριφορά, πιο ανοιχτά αυτιά, χωρίς πολλές φανφάρες και με καλύτερη αντίληψη της αποστολής τους στην Καβάλα, γι’ αυτό μας ξάφνιασε ευχάριστα. Αποδεικνύεται καθημερινά όλο και περισσότερο ότι η εταιρία έχει γυρίσει σελίδα!!!