Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Εκ νέου ο Θόδωρος Καλλιοντζής: Κατηγορούμενος, για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ


Σήμερα θα κριθεί από την Δικαιοσύνη


Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα ο Θόδωρος Καλλιοντζής, κατηγορούμενος στο Τριμελές Πρωτοδικείο Καβάλας, αυτή τη φορά, για την υπόθεση της μη υποβολής Δήλωσης Πόθεν
Έσχες κατ’ εξακολούθηση, υπόθεση που αφορά τις χρονιές 2007, 2008, 2009, αλλά και υποβολής ανακριβούς δήλωσης Πόθεν Έσχες το 2010. Μαζί με τον κ. Καλλιοντζή κατηγορούμενη είναι και η σύζυγός του στην εν λόγω υπόθεση.

Να θυμίσουμε ότι σε εκκρεμότητα έχει ο κ. Καλλιοντζής και την υπόθεση ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΟΥ, στην οποία ήδη είναι κατηγορούμενος αλλά εξ αιτίας αυού του θέματος μετράει ήδη και την απώλεια του στενού του συνεργάτη Γιώργου Τσαλουχίδη, μετά την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, όταν ασκήθηκαν οι διώξεις. Τέλος να μην ξεχνάμε ότι τις τελευταίες ημέρες ανέκυψε και το θέμα της ποινικής δίωξης για απιστία σε βαθμό κακουργήματος που  ασκήθηκε κατά του Θόδωρου Καλλιοντζή και του Ανδρέα Μπαλίκα, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης για την υπόθεση του ΒΙΟΠΑ. Το πρόβλημα – σκάνδαλο του ΒΙΟΠΑ συνίσταται στην επιλογή ακατάλληλου οικοπέδου, αλλά και σε προβλήματα που σημειώθηκαν στα έργα υποδομής και βελτίωσης του εδάφους.