Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ανασκευάζει


Με χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση ο Θόδωρος Καλλιοντζής προχωράει εμμέσως πλήν σαφώς σε ανασκευή της θέσης που κρατούσε μέχρι σήμερα. Σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «Με βάση τις υποδείξεις που έγιναν στη συνέχεια από τις συναρμόδιες υπηρεσίες και τους πολιτικούς προϊσταμένους συντάχθηκε μία μελέτη που αφορά ένα συγκρότημα εγκαταστάσεων ενυδρείου 8.500 τ.μ. που θα «κρατάει» τον επισκέπτη μέχρι και μιάμιση ώρα για να ολοκληρώσει την περιήγησή του»!!! Αυτό να σημαίνει άραγε ότι έμαθε τι κατέθεσαν οι μελετητές; Και αν είναι να δόθηκε εντολή από τους πολιτικούς προϊστάμενους όπως λέει, ποιους εννοεί άραγε; Τον εαυτό του ή κάποιο εκ των συνεργατών του;


Επιπλέον ένα ζητούμενο στην όλη υπόθεση στο οποίο θα πρέπει να απαντήσει τόσο ο κ. Καλλιοντζής όσο και οι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι το πώς δόθηκε εντολή να εκπονηθεί μια μελέτη συνολικού κόστους 1.141.000 ευρώ, σε ένα οικόπεδο το οποίο δεν ανήκε, ούτε είχε περιέλθει με κάποια πράξη παραχώρησης στην τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, έτσι ώστε να μπορεί να ξοδέψει τόσα χρήματα!!!

Συμπέρασμα; Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση αυτή έχει πολύ ψωμί και εκείνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο η εισαγγελική έρευνα για να μάθουμε τι τελικά συνέβη.