Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Το ξεχάσαμε;


Θυμάστε εκείνη τη μουσαμαδένια στέγη του νέου κλειστού Κολυμβητηρίου, όπου πριν λειτουργήσει καλά – καλά, την πήρα οι νοτιάδες και την έκαναν αερόστατο!!! Από τότε δρομολογήθηκαν δύο διαδικασίες. Η πρώτη ήταν να βρεθούν τα χρήματα για την αποκατάσταση της στέγης, στην αρχή χρειάζονταν 400.000 ευρώ, με κάτι περικοπές που έγιναν τον κατέβασαν το κόστος στις 200.000, τώρα λένε ότι και με 100.000 κάτι θα κάνουν για να μπαλωθεί η κατάσταση. Σε δύσκολους καιρούς όμως ούτε αυτά τα 100.000 ευρώ βρίσκονται…


Η δεύτερη διαδικασία που είχε δρομολογηθεί ήταν η έρευνα για να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι για το γεγονός ό,τι ένα καινούργιο έργο έγινε φτερό στο άνεμο!!! Κοντεύουν να περάσουν δύο χρόνια από τότε που έγινε η απογείωση (για την ακρίβεια τον προσεχή Φεβρουάριο θα συμπληρωθούν) και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Είμαστε μάρτυρες ενός πραγματικού σκανδάλου προχειρότητας – για να μην πούμε κάτι ποιο βαρύ  - και ακόμη δεν έχουμε ακούσει ούτε ένα όνομα υπεύθυνου.
Μήπως εκεί στο Δήμο Καβάλας ασκούνται στην τέχνη του κουκουλώματος και δεν έχουν σκοπό να στείλουν το πόρισμα στον εισαγγελέα; Γιατί εμείς εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι έχουν γνώση ποιός ή ποιοι έχουν ευθύνες!!!