Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Όσο – όσο


Η αλήθεια είναι ότι ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής έχει επενδύσει πολλά στην υπόθεση των στρατοπέδων. Έχουμε την εντύπωση ότι προσπαθεί να καταλήξει σε μια, οποιαδήποτε συμφωνία με το στρατό, ακόμη και σε βάρος των συμφερόντων της πόλης, για να μπορεί να παρουσιάσει στο τέλος της θητείας του ότι κάτι μεγάλο έχει κάνει. Εκτιμούμε ότι έχει κατανοήσει ότι σε επίπεδο έργων δεν θα έχει να παρουσιάσει ούτε ένα νέο πεζοδρόμιο, καθώς ο τομέας των έργων παρουσιάσει σημαντική υστέρηση.


Γι’ αυτό ο κ. Σιμιτσής παρά τις διαφωνίες του Ανδρέα Γράσσου και του Παύλου Δεμερτζίδη προχώρησε στην ψήφιση της πρότασής του για τα στρατόπεδα. Η εισήγηση πέρασε με 19 ψήφους υπέρ και 11 κατά, παρά το γεγονός ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου για το πόσο επιζήμια είναι η συμφωνία για τα συμφέροντα του Δήμου Καβάλας.

Τι να κάνει όμως ο κ. Σιμιτσής, ήδη έχει περάσει το 1/3 της θητείας του και ακόμη δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα, οπότε έδωσε τα οικόπεδα όσο – όσο για να πάρει ένα ξεροκόμματο και να πει ότι κάτι έκανε!!!