Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν πληρώνω


Μας εξέπληξε ευχάριστα χθες ο βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής που σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ακούστηκε να λέει ότι κατά την δική του άποψη η ΔΕΗ δεν θα πρέπει κόψει το ρεύμα σε όσους πολίτες δεν πληρώσουν το λογαριασμό μαζί με το χαράτσι. 


Αν το καταλαβαίνουμε αυτό είναι μια έμμεση υπόδειξη οι πολίτες να μην πληρώσουν το χαράτσι που ήδη άρχισε να έρχεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Νομίζουμε ότι αυτή  η θέση του κ. Παπουτσή, θα τον κάνει συμπαθεί σε πολλούς πολίτες που κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες θα πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα του χρέους.

Ωστόσο, αν δεν μας απατάει η μνήμη μας, ο κ. Παπουτσής ως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το  Νόμο 4021/3-10-2011 με τον οποίο επιβλήθηκαν τα χαράτσια μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και υποχρεώνει μάλιστα την επιχείρηση να προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος ειδάλλως θα έχει κυρώσεις;  Κάνουμε λάθος; Γιατί αν δεν κάνουμε ο κ. Παπουτσής θα πρέπει να αφήσει τα μεσοβέζικα και να πει ξεκάθαρα στους πολίτες αν θα πρέπει να πληρώσουν ή όχι το χαράτσι!!!