Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τα έβαλαν με τη Λεϊλά


Ίσως να έχετε διαβάσει ή να έχετε ακούσει τις επίσημες ανακοινώσεις για την επίσκεψη και τα αποτελέσματα των 17 Τούρκων από την Σαμψούντα που ήρθαν με επικεφαλής την γνωστή μας Λεϊλά, για την σύσφιξη των τουριστικών σχέσεων με την Καβάλα. Εκείνο που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι, από τους 17, οι 2 – 3 έχουν ως επαγγελματική ενασχόληση τον τουρισμό. Οι υπόλοιποι είναι διοικητικοί
υπάλληλοι του Δήμου Σαμψούντας που συνόδευαν τον αντιδήμαρχο της πόλης!!! Τα σημειώσουμε αυτά για να μην έχετε τίποτα προσδοκίες για τουριστική ανάπτυξη και ρεύμα από την Σαμψούντα προς την Καβάλα, απλά διακοπές ήρθαν να κάνουν οι άνθρωποι και τίποτα περισσότερο, φυσικά τα έξοδα πληρωμένα από τους έλληνες φορολογούμενους.



Ωστόσο οι επαγγελματίες του τουρισμού που ήταν μαζί τους, μάλλον την ξέρουν την δουλειά τους, γιατί κάτι έπιασε το αυτί μας ότι έγινε μεγάλος καυγάς στο ξενοδοχείο που διέμεναν μόλις επέστρεψαν από την επίσκεψη τους στην Θάσο… Κάτι έπιασε το αυτί μας για προχειρότητες, για κακή οργάνωση και εν γένει έλλειψη επαγγελματισμού και όπως μαθαίνουμε αποδέκτης των παραπόνων έγινε η κ. Λεϊλά που οργάνωσε το ταξίδι. Και επειδή οι Τούρκοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, οι παραπονούμενοι πράκτορες επικοινώνησαν και με το Προξενείο της Κομοτηνής για να πουν τι  είχε συμβεί!!!



Το τελευταίο το σημειώνουμε για τους αφελείς που νομίζουν ότι οι Τούρκοι κάνουν κάτι τυχαία. Το προξενείο τους είναι ο Μεγάλος Αδελφός, τα πάντα ξέρει και τα πάντα παρακολουθεί!!!