Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Έστησαν γλέντι εν πλω


Επιβάτες που ταξίδευαν χθες το μεσημέρι για Θάσο μας τηλεφώνησαν αγανακτισμένοι για να μας καταγγείλουν το παρακάτω εξωφρενικό περιστατικό. Μέσα στο πλοίο που ταξίδευε για Θάσο ήταν μια παρέα, θα σας πούμε μετά τα ονόματα, τα οποία έχοντας φροντίσει να έχουν μαζί τους ένα πλούσιο γεύμα, έστρωσαν τραπέζι και άρχισαν να απολαμβάνουν ένα πλούσιο φαγητό!!!




Δίπλα τους περνούσαν οι υπόλοιποι επιβάτες τους κοιτούσαν επιτιμητικά, έλεγαν διάφορα όπως «σαν δεν ντρέπονται» και έφευγαν αγανακτισμένοι. Ένας – δύο εξ αυτών μας τηλεφώνησε για να μας καταγγείλει ότι στο προκλητικό γεύμα, μέσα στο πλοίο, συμμετείχαν  ο βουλευτής Δημήτρης Παπουτσής, ο αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Γιώργος Κολέτσος, όπως καταλάβαμε από τις περιγραφές και έχοντας την πληροφορία ότι θα μετέβαινε Θάσο μετά την σύσκεψη στην Καβάλα, καθώς και διάφοροι υπηρεσιακοί παράγοντες!!!



Θεωρούμε ότι  ως έμπειροι στην πολιτική όλοι τους, δεν θα έκαναν μια τέτοια κίνηση που θα προκαλούσε το δημόσιο αίσθημα. Προφανώς κάποιος στην αγωνία του να τους ευχαριστήσει υπερέβαλε με συνέπεια το γεγονός να προκαλέσει πλείστα όσα αρνητικά σχόλια από τους συνεπιβάτες!!! Βλέπετε με τα όσα γίνονται έχει «ποινικοποιηθεί» ακόμη και το δημόσιο γεύμα των πολιτικών!!! Υπερβολικό σίγουρα, αλλά αυτό είναι το δημόσιο αίσθημα!!!



Σε άλλες εποχές δεν θα προκαλούσε το ενδιαφέρον αυτό το γεγονός, σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και τα πολιτικά πρόσωπα πρέπει να προσέχουν πολύ για να μην προκαλούν το δημόσιο αίσθημα!!! Ιδιαίτερα σε αυτή την προεκλογική συμπεριφορά θα δούμε να εκδηλώνεται αγανάκτηση.