Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πού πήγε η τροπολογία;


Θυμάστε την σύσκεψη που έγινε την περασμένη εβδομάδα με σκοπό να καταλήξει το ΥΠΕΚΑ στην τροπολογία για την ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ. Πέμπτη, το πολύ Παρασκευή, θα είχε δοθεί προς μελέτη στους βουλευτές. Τίποτα δεν έγινε όμως. Θέλετε λίγο οι γνωστοί παλληκαρισμοί του Βαγγέλη Παππά που
απέλυσε έναν εργαζόμενο δικαιώνοντας εντός λίγων 24ωρων όσους τον κατακρίνουν, θέλετε το γεγονός ότι η ΝΔ έλαβε μήνυμα από τα ΕΛΠΕ, όλα λίγο πολύ έπαιξαν το ρόλο τους ώστε να υπάρχει καθυστέρηση. Μέχρι πότε; Δεν ξέρουμε, αλλά εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι τα χρονικά περιθώρια να περάσει η τροπολογία από αυτή την Βουλή στενεύουν.



Με αφορμή αυτό να σημειώσουμε ότι τα ΕΛΠΕ, δηλαδή ο Λάτσης, πάτησαν πόδι και δεν την θέλουν την τροπολογία!!! Θυμάστε τι είχαμε γράψει πριν ένα μήνα, όπου και πάλι κάποιοι άσχετοι στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ έβγαιναν και μας έβριζαν; Η ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ και η ΒΦΛ θα έχουν παράλληλη πορεία. Για όποιον θέλει να δει τι είχαμε γράψει ας μπει στο http://xronometro.blogspot.com/. Θα πάει λίγες εβδομάδες πίσω και θα καταλάβει πολλά!!!