Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η επιστολή

«Επιμένετε κ. Διευθυντά να παραποιείτε ή να αποσιωπάτε την απάντηση που πρόσφατα σας είχα στείλει με τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Επιμένετε να διαστρεβλώνεται ένα θέμα το οποίο ακολούθησε όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος όπως ακριβώς διεκπεραιώνεται για όλους τους πολίτες, οι οποίοι αιτούνται προσκύρωσης σε «τυφλό» οικόπεδο.

Η εκτίμηση μου ότι αυξήθηκε μετά την προσκύρωση η αξία του οικοπέδου μου κατά 50.000 ευρώ οφείλεται στο ότι 1ον) κατέβαλα 30.000 ευρώ στο Δήμο Καβάλας μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και 2ον) από την προσκύρωση έως και τη δήλωση της εκτίμησης μου παρήλθε 5ετία κατά την οποία εκτίμηση μου είναι επαναλαμβάνω ότι μπορεί η αξία του οικοπέδου να  αυξήθηκε κατά 20.000 ευρώ.

Το να επαναλαμβάνετε επομένως ότι δήθεν ωφελήθηκα κατά 50.000 ευρώ με την υπογραφή μου ως νομάρχης της κύρωσης των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων όπως του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας (καλοκαίρι του 2006) και του Συμβουλίου Χωροταξίας Οικισμού Περιβάλλοντος (ΣΧΟΠ) Νομού Καβάλας σίγουρα αποτελεί παραποίηση της αλήθειας ότι δήθεν ωφελήθηκα κατά 50.000 ευρώ. Άλλωστε δεν το πούλησα για να επιβεβαιωθεί η όποια εκτίμηση. Ιδιαίτερα μάλιστα η επιμονή σας να αναφέρεστε σε ένα γεγονός για το οποίο ουδεμία αναφορά θα υπήρχε ή υπαινιγμός από οιονδήποτε, εάν είχε υπογραφεί η απόφαση είτε από Αντινομάρχη, είτε από υπερκείμενο όργανο.

Προς τι λοιπόν αυτή η εμμονή σας ή και ποιον εξυπηρετεί; Αφού είναι πασιφανές ότι αφενός ουσία δεν υπάρχει και αφετέρου πρόκειται για μια καθαρά διοικητική παρατυπία η οποία απασχολεί περιέργως εσάς (και ποιους άλλους άραγε;). Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Καλλιοντζής Θεόδωρος

πρώην Νομάρχης»