Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Απάντηση στην απορία


Γράφαμε χθες ότι δύο τοπικές εφημερίδες εξέφρασαν από κοινού, την ίδια ημέρα και με παρόμοια κείμενα, την απορία για το πώς δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να μετέχει του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ, ενώ την ίδια στιγμή αρνήθηκε στον Θόδωρο Καλλιοντζή να μετέχει του
βουλευτικού ψηφοδελτίου. Στην απορία αυτή επιχειρήσαμε να δώσουμε μια απάντηση στηριζόμενοι στις διαφορετικού χαρακτήρα καταδίκες του ενός και του άλλου των πολιτικών προσώπων της ΝΔ. Φαίνεται όμως ότι δεν ικανοποίησε η απάντηση που δώσαμε τον κ. Καλλιοντζή και μας έστειλε την παρακάτω επιστολή.

Μιας και έχει την άνεση να στέλνει επιστολές με το παραμικρό σχόλιο, γιατί δεν επιχειρεί ο κ. Καλλιοντζής να δώσει μια απάντηση και στις δύο τοπικές εφημερίδες που είχαν από κοινού την ίδια απορία για τον αποκλεισμό του; Γιατί τις αφήνει να ζουν μέσα στην αβεβαιότητα και την αμφιβολία; Παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση του κ. Καλλιοντζή χωρίς περαιτέρω σχολιασμό μιας και πιστεύουμε ότι το θέμα του έχει εξαντληθεί και δεν απασχολεί κανέναν πέρα από τους φίλους του. Επιπλέον τα πόσα παραθέτει ο κ. Καλλιοντζής ως απάντηση τα είπε και στο δικαστήριο χωρίς να πείσει την Δικαιοσύνη, οπότε δεν θα τα υποβάλουμε στην δοκιμασία της δική μας κρίσης. Όπως και να το κάνουμε το δικαστήριο κάτι περισσότερο γνωρίζει. Ωστόσο αν έχει μια απάντηση γιατί κόπηκε από το ψηφοδέλτιο του κόμματός του, ας την στείλει και αν έχει ενδιαφέρον θα την δημοσιεύσουμε.