Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η ώρα της δικαιοσύνης


Όπως γράφουμε σήμερα στο «Χ» ολοκληρώθηκε μετά από μια έρευνα που κράτησε ένα περίπου χρόνο το πόρισμα για την υπόθεση ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΟΥ, όπως πέρασε στον τοπικό Τύπο, μετά από καταγγελίες του νομαρχιακού συμβούλου Άγγελου Σμυρλόγλου στις αρμόδιες αρχές. Είναι μια
υπόθεση που έλαβε χώρα το 2005 και το 2006 στην τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και αφορούσε εικονικά τιμολόγια για εκδηλώσεις που δεν έγιναν αλλά οι οποίες πληρώθηκαν, καθώς και για μια σειρά ενημερωτικών δράσεων που είτε δεν έγιναν καθόλου, είτε έγιναν στο πόδι απλά για να καρπωθούν κάποιοι χρήματα.

Η καταγγελία του κ. Σμυρλόγλου έγινε τον Μάρτιο του 2010 και τρία χρόνια μετά έφτασε τώρα στην Εισαγγελέα Καβάλας το πόρισμα του ελέγχου προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες. Οφείλουμε να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι για να μπορέσει αυτή η καταγγελία  να φτάσει στο τέλος της χρειάστηκε να υπάρχει ενδιαφέρον από πολιτικό πρόσωπο που διευκόλυνε την πορεία της!!! Το ποιος δεν είναι της ώρα να ειπωθεί, ωστόσο όπως μας έλεγε εμπλεκόμενος η βοήθειά του ήταν καταλυτική για την ολοκλήρωση της έρευνας!!!