Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Είναι εντυπωσιακό


Μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της Ενεργειακής κατά της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης το μέλος της διοίκησής της και πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων προέβη σε δηλώσεις σχετικές με τα όσα συνέβησαν στο γραφείο της
προέδρου του δικαστηρίου. Κληθείς από το «Χ» να σχολιάσει ο κ. Κελαϊδάκης το έγγραφο των ΕΛΠΕ με το οποίο τους απαγορεύει την πώληση του πετρελαίου, αντί απάντησης άρχισε να ρωτάει για το που το βρήκαμε, όταν επιμέναμε να σχολιάσει το περιεχόμενο ή να κρίνει την εγκυρότητά του, απάντησε ότι το αγνοεί!!! Η συνέχεια ήταν ο εκδότης του «Χ» Θόδωρος Σπανέλης, να δεχθεί την φραστική επίθεση, πολλών από τους 80 – 100 εργαζομένους που ήταν παρόντες και πλαισίωναν τον κ. Κελαϊδάκη και μάλιστα 5 – 6 από αυτούς επιχείρησαν να του επιτεθούν… Με τα βίας τους συγκράτησαν οι πιο ψύχραιμοι…. Ποιο ήταν το «λάθος» του ; Είχε το «θράσος» να ρωτήσει περισσότερα απ’ όσα έπρεπε τον πρόεδρο του σωματείου!!!  Α, κάτι άλλο εδώ και χρόνια έχει διαφορετική άποψη από την διοίκηση του Βαγγέλη Παπά και την λέει και την γράφει!!!

Δεν είναι καταπληκτικός ο τρόπος που αντιλαμβάνονται εκεί στην ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ την δημοκρατία και την ελευθερία του Τύπου; Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος κανείς αν βγαίνει αλώβητος από τέτοιου είδους «συζητήσεις» μαζί τους!!!