Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η λάσπη γυρνάει πίσω


Νομίζουμε ότι θα ήταν σκόπιμο όταν αναφερόμαστε στους εργαζόμενους της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί, γιατί ήδη από μηνύματα που λαμβάνουμε γίνεται σαφές ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τον ολισθηρό δρόμο της διοίκησης της εταιρίας και προσπαθούν να
διαχωρίσουν την θέση τους, χωρίς όμως να τολμούν να εκφραστούν ανοιχτά καθώς – όπως δηλώνουν – φοβούνται, ωστόσο υπάρχουν κάποια «ζαγάρια» που η τύφλα τους δεν τους αφήνει να δουν που οδηγούνται τα πράγματα και δεν νοιώθουν ούτε ίχνος ντροπής όταν επιτίθενται εναντίον του «Χ».
Επιχειρούν με διάφορους τρόπους, οι εν λόγω εργαζόμενοι της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ, και ένα τρόπος από αυτούς είναι και ένα blogs που διατηρούν, να μας σπιλώσουν υποστηρίζονταν ότι λειτουργούμε ως «πληρωμένοι δημοσιογράφοι» της Ενεργειακής. Θα τους θυμίσουμε για ακόμη μια φορά – μάλλον η πολλοστή είναι – ότι εμείς ασκούμε κριτική στην διοίκηση της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ πολύ πριν εμφανιστεί η Ενεργειακή στον ορίζοντα, αλλά και την εποχή που ο Βαγγέλης Παπάς ήταν αγκαλιά με τους Μαθιό και Τοπούζογλου και έπιναν τις τσικουδιές στην Κρήτη. Θα θυμάται ίσως και ο Μανώλης Κελαϊδάκης πόσες μέρες έκανε να συνέλθει από εκείνο το γλέντι!!! Εμείς δεν ήμασταν και  δεν είμαστε σε κανένα γλέντι με κανέναν από τους προαναφερθέντες κυρίους, ήμασταν εδώ να ασκούμε κριτική και να λέμε με θάρρος και αίσθημα ελευθερίας την γνώμη μας και μάλιστα να την υπογράφουμε.