Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Θα μας απαντήσει;


Επειδή ο πρώην νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής θεωρεί ότι τον αδικούμε και επειδή αναλώνεται στο να μας συκοφαντεί, τον καλέσαμε την περασμένη Πέμπτη, να μας απαντήσει σε έξι συγκεκριμένα ερωτήματα και μάλιστα γραπτώς για να μην υπάρχει καμία παρανόηση, στην μεταφορά των απόψεών του.
Θέλαμε με αυτό να του δώσουμε την δυνατότητα να απαντήσει πολύ συγκεκριμένα για τα ζητήματα που έχει ανοιχτά και τα οποία δημιουργούν εμπλοκές με την δικαιοσύνη. Άδικα, δίκαια, δεν θα το κρίνουμε εμείς, υπάρχουν άλλα όργανα. Εμείς απαντήσεις ζητήσαμε αλλά απαντήσεις δεν λάβαμε, αντ΄ αυτού ο κ. Καλλιοντζής περιοδεύει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο και επιλέγοντας τον μονόλογο, επιλέγει να μιλάει για μισές αλήθειες. Όπως αυτό που είπε στο ραδιόφωνο της Πρωινής, ότι δηλαδή επί δύο χρόνια οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έλαβαν τις δηλώσεις του πόθεν έσχες, αντί να απαντήσει στα τρία πρώτα από τα έξι, ερωτήματα που του θέσαμε και είναι σχετικά με το θέμα, τα οποία τα επαναλαμβάνουμε:

1) Δηλώσατε ψευδώς στο Πόθεν Έσχες ότι αγοράσατε 73.000 € το οικόπεδο, ενώ ο ίδιος απαντήσατε σε ερώτηση του δικαστηρίου ότι το αγοράσατε 150.000 €;
2) Υποχρεωθήκατε να καταθέσετε συμπληρωματική δήλωση στην Εφορία και να καταβάλετε το ποσό του πρόσθετου φόρου, μετά από καταγγελία του ΣΔΟΕ και αφού φοροδιαφεύγατε συνειδητά για 6 χρόνια; (αγοράσατε το ακίνητο το 2005 και υποχρεωθήκατε σε συμπληρωματικό φόρο το 2011)!
3) Η πράξη σας συνιστά αδίκημα του νόμου περί Πόθεν Έσχες;